(0)
(0)
Меню

Kronopol

Kronopol
Kronopol este proprietatea Swiss Krono Group, liderului global în prelucrarea şi producerea produselor de origine lemnoasă. Compania poloneză funcţionează din anul 1994  şi exportă produsele sale în peste 50 de ţări, inclusiv şi Republica Moldova, unde noi, Pereflex SRL suntem reprezentantul oficial al Kronopol.

Linii moderne de producere şi experienţă Krono, permit crearea produselor de o înaltă calitate şi valori estetice. Producţia Kronopol în general este cunoscută ca un exemplu de stil - la preţ rezonabil. Kronopol întroduce în procesul producerii tehnologii ecologice. Deci, produsele nu conţin agenţi cancerogeni şi alergicii care au proprietăţi să se evapore sub acţiunea razelor solare şi nu dăunează sănătăţii umane.

În oferta noastră comercială sunt prezentate podele laminate, panouri OSB şi plăci fibrolemnoase de densitate medie (MDF).
 
Laminatul Kronopol se deosebeşte prin forţă şi rezistenţă. Ca materialul principal în producerea laminatului este folosit HDF (panouri fibrolemnoase de densitate mare) care rezistă la sarcini înalte la suprafaţă. Stratul superior al podelei laminat este acoperit cu un strat special care oferă protecţie sporită şi rezistenţă la apă, daunelor mecanice şi efectelor temperaturilor. Podele laminate Kronopol sunt reprezentate în mai mult de cincisprezece colecţii, deosebite una de altă prin culori diferite, structura de la suprafaţă, grosimea plăcii de baza şi clasei de trafic.


Aurum Flooring. Aroma.
Colecţia Aurum Flooring este concepută pentru persoanele care apreciază designul modern şi consideră calitatea pardoselei un component important pentru crearea unui interior armonios. În producerea colecţiei sunt  folosite cele mai noi tehnologii, care ne permit să obţinem panouri calitative.  Acest tip de laminat este orientat pentru complexele comerciale cu trafic majorat, şi atunci când îl procuraţi pentru domiciliu perioada de exploatare a acestuia creşte considerabil. Direcţia  Aroma a acestei colecţii e executată în cinci decoruri, fiecare dintre care repetă structura lemnului aromat a copacului de santal, vanilie, muşcată, trandafir şi iasomie. Astfel de pardosele reînvie spaţiul şi creează atmosfera de comfort în orice încăpere de locuit sau oficiu. 

Clasificare: clasa 23, 33/AC5
Faţeta: faţetă pe 4 părţi, V - circumferenţială accentuează caracterul special al plăcilor.
Suprafaţă texturii: structura 3D sincronă
Grosimea: 10 mm 

Aurum Flooring. Sound.
Colecţie Aurum este o noutate de la producătorii laminatului Kronopol. Este realizată într-un format absolut nou - 3D. Fiecare colecţie în parte accentuează caracteristica simţurilor umane. Direcţia Sound (sunet, auz)- a adunat în sine măreţia, frumuseţea şi durabilitatea stejarului, simultan cu dinamica şi armonia stilurilor muzicale. Aceste pardoseli sunt o soluţie excelenţă pentru încăperi mari şi pentru cei cărora le place să primească oaspeţii. Podeaua, aranjată cu laminatul Sound -va fi obiectul atenţiei şi va oferi încăperii expresivitate şi stabilitate.
 
Clasificare: clasa 23, 33/AC5
Faţetă: faţetă pe 4 părţi, V - circumferenţială accentuează caracterul special al plăcilor.
Suprafaţă texturii: structura 3D sincronă
Grosimea: 12 mm 

KLF. Elegance Line.
Podele laminate Kronopol Elegance Line - este originalitatea eleganţei în manifestarea să cea mai înaltă. Suprafaţa laminatului este acoperită cu un amestec special şi ca rezultat avem o structura frumoasă a lemnului evidenţiată cu luciu viu. Gama de culori săturate, de la cele mai delicate nuanţe a frasinului pînă la nobleţea culorii maro a stejaului Viking o face universală pentru folosirea în interior. Camera poate fi îmbinată, utilizând contrastul  podelei şi a decorului pereţilor şi mobilei. Colecţie este perfectă pentru dormitoare, camere de zi, lounge şi spaţii comerciale cu zone de trafic redus. 
 
Clasificarea: clasa 23, 31/AC3
Faţetă: fără faţetă
Suprafaţă texturii: structura lemnului lucios WP
Grosimea: 7 mm

KLF. Flavour Line.
Colecţia este prezentată în două nuanţe. Panoul cu linii duble, şi tradiţionalele trei linii în cinci nuanţe de stejar şi frasin. Flavour Line încîntă cu nuanţele sale naturale şi calde care îmbinate formează armonia. Acest laminat este o descoperire pentru podelele din încăperi locative fiindcă ce poate fi mai bun decât această extravaganţă de nuanţe naturale de lemn.
 
Clasificarea: clasa 23, 31/AC3
Faţetă: fără faţetă
Suprafaţă texturii: efect de satin SE
Grosimea: 7 mm 

KLF. Essential Line.
Laminatul Kronopol Essential Line - cinci decoruri concepute special pentru cei care apreciază individualitatea şi caracterul designului modern. Colecţia dispune de o gama de culori şi grafice care permit distingerea texturi lemnului de stejar, wenge, măr  în secţiunea longitudinală cu noduri şi rugozitatea ascunsă sub strat. Aşa laminat ar fi potrivit într-o camera de adolescent, studiouri mari, sufragerii şi spaţii comerciale cu un design îndrăzneţ.
 

Clasificarea: clasa 23, 32/AC4
Faţetă: fără faţetă
Suprafaţă texturii: efect de satin SE
Grosimea: 8 mm  

KLF. Old Style. 
Colecţie de laminat Old Style este concepută pentru iubitorii stilului tradiţional clasic şi rustical, unde este importantă factură şi căldură de nuanţe naturale. Decorurile colecţiei sunt îmbibate cu eleganţă şi introduc în interior atmosfera de confort şi căldură. Aceste podele laminate sunt ideale pentru garsoniere suburbane de tip-familie vatră . Stilul ales va fi accentuat cu mobilier din lemn, grinzi rusticale şi texturi aspre din ţesătură folosite la amenajarea interiorului.
 
Clasificarea: clasa 23, 31/AC3
Faţetă: fără faţetă
Suprafaţă texturii: structura deosebită a lemnului WS
Grosimea: 8 mm

KLF. Strong Line.
Colecţia Strong Line a unit în sine cîteva caracteristici distinctive. Podeaua este produsă din HDF (fibre de lemn de placă de mare densitate), care asigură durabilitate  şi izolare acustică sporită.Decorurile colecţiei de laminat sunt neordinare, executate în stilul plăcii unilaterale cu gravare adîncă. Acest laminat aranjat creează sentimentul de infinit în spaţiu. Gama culorilor este caracterizată ca severitate, intensitate şi generozitate. Din cauza durabilităţii mari a clasei poate fi folosit în birouri, saloane, magazine, săli de conferinţă, camere şi, desigur, în complexe rezidenţiale. Deci, putem afirmă că Strong Line - este o colecţie pentru persoanele care apreciază funcţionalitatea, durabilitatea, puritatea stilului şi simplitatea detaliilor. Pardoselele aceastei colecţie vor adaugă caracter oricărui interior. 
 
Clasificarea: clasa 23, 32/AC4
Faţetă: fără faţetă
Suprafaţă texturii: structura lemnului WG
Grosimea: 8 mm 

KLF. Superior Line.
Superior Line - este parchetul laminat prezentat în trei modele decorative, fiecare în parte impresionează prin originalitate, expresivitate, frumuseţe şi nuanţele reale a stejarului. Laminatul este produs pe placă cu grosimea de 10 mm cei permită majorarea calităţilor calitative . Aceste pardoseli cu culorile sale luxuriante vor oferi posesorului căldură şi dispoziţie bună.
 
Clasificarea: clasa 23, 32/AC4
Faţetă: fără faţetă
Suprafaţă texturii: structura deosebită a lemnului WS
Grosimea: 10 mm

Platinum Flooring. Excellence.
Platinum - brandul  pardoselelor din laminat a producătorului polonez Kronopol. Sub acest brand sunt produse cîteva colecţii de laminat, printre care şi-a găsit locul nemaipomenită colecţie Excellence. Colecţia prezintă posibilitatea nelimitării ideilor designerilor şi realizarea acestora în realitate. Podele sunt de o frumuseţe uimitoare, eleganţă şi o gamă  largă de culori. Excellence bucură nu doar cu performanţe estetice ci şi cu rezistenţă majorată, aceste pardosele pot fi aranjate în încăperile supuse zonelor cu trafic de trecere ridicat.
 
Clasificarea: clasa 23, 32/AC4
Faţetă: fără faţetă
Suprafaţă texturii: structura lemnului cu luciu WP
Grosimea: 8 mm

Platinum Flooring. Linea Plus. 
Colecţia Linea Plus a fost efectuată în benzi înguste care seamănă cu puntea de bord şi prezentată în mai multe nuanţe de stejar. Exclusivitatea formatului podelei este suprafaţa lucioasă, completată cu relief în combinaţie cu faţetă, care se încadrează cu succes în orice interior, atenuiază stilul tradiţional cu spirit modern.
 
Clasificare: clasa 23, 32/AC4
Faţeta: faţetă pe 4 părţi, V - circumferenţială accentuează caracterul special al plăcilor.
Suprafaţă texturii: structura lemnului cu luciu WP
Grosimea: 10 mm 

Platinum Flooring. Luna.
Luna este un produs nou creat de designerii grupului Kronopol ca rezultatul impresionării de Italia. Podelele colecţiei iese în evidenţă cu culorile sale, laminatul are la suprafaţa o structură sincronă  şi crom-zona (un strat subţire suflat cu metal pentru a reda structura lemnului). Pe lângă toate acestea, cele şase modele ale colecţiei sunt create folosind noul lacăt Express Click - care permite montarea podelei mai rapid, mai uşor şi mai sigur. Aceste pardoseli vor îmbogăţi încăperea cu o dispoziţie romantică fascinantă şi vor oferi confort proprietarului său norocos.
 
Clasificare: clasa 23, 32/AC4
Faţeta: faţetă pe 4 părţi, V - circumferenţială accentuează caracterul special al plăcilor.
Suprafaţă texturii: structura deosebită a lemnului WS
Grosimea: 8 mm 

Platinum Flooring. Massive.
Massive - şapte modele unice în diversitatea culorilor şi performanţelor stilistice. Podelele aceastei colecţii se deosebesc prin durabilitate şi gradul cel mai înalt de rezistenţă a pardoselelor, toate datorită faptului că este produs pe pal de 10 mm grosime. Această noutate în decor, face camera unică, proaspătă şi armonioasă. Datorită acestor caracteristici, podelele pot fi instalate în spaţii cu trafic mare, şi desigur, în complexe rezidenţiale.
 
Clasificare: clasa 23, 33/AC5
Faţeta: faţetă pe 4 părţi, V - circumferenţială accentuează caracterul special al plăcilor.
Suprafaţă texturii: structura deosebită a lemnului WS/ matrix MX
Grosimea: 10 mm 

Platinum Flooring. Helio.
Colecţie Helio este proiectată după cele mai noi tehnologii cu utilizarea de ştanţare profundă şi acoperire specială cu heliocrom (metodă împrumutată de la arta fotografiatului pentru obţinerea nuanţelor mai naturale). Datorită acestei tehnologii se obţine structura sincronă  şi efectul argintiu la suprafaţă, identic cu lemnul natural . Pardoselile din această colecţie sunt potrivite atât pentru interioarele clasice cât şi pentru cele moderne. Datorită rezistenţei înalte acest parchet laminat poate fi instalat nu numai în clădiri rezidenţiale, dar şi în zonele comerciale cu trafic înalta.
 
Clasificare: clasa 23, 32/AC4
Faţeta: faţetă pe 4 părţi, V - circumferenţială accentuează caracterul special al plăcilor.
Suprafaţă texturii: heliocrom sincron  CP
Grosimea: 10 mm  

Platinum Flooring. Progress.
Colecţia este orientată pentru persoanele care apreciază combinaţie dintre originalitatea ideilor designerilor şi durabilitate înalta a produsului. Laminatul colecţiei Progress frapează prin siguranţa în funcţionare, reţinere, neobişnuinţă şi în careva măsură prin inconfundabilitatea indicatorilor de calitate. Placa de bază este produsă pe pal de 10 mm HDF, prin urmare avem rezistenţă mare la abraziuni şi încărcătură, deasemenea izolare acustică. Suprafaţa bucură prin varietatea structurii:  pori sincroni  şi strujitură manuală. Anume aceste proprietăţi ale colecţiei o diferenţiază de altele şi generează exclusivitatea sa.
 
Clasificare: clasa 23, 32/AC4
Faţeta: faţetă pe 4 părţi, V - circumferenţială accentuează caracterul special al plăcilor.
Suprafaţă texturii: structura specială a lemnului WS/ strujitură manuală HS
Grosimea: 10 mm 

Platinum Flooring. King Size.
King Size este cu siguranţă o mare invenţie a designerilor. Creind această colecţie ei au sărit peste stereotipuri, astfel oferind cumpărătorul pardoseli cu adevărat regale. În descrierea colecţiei nu ne putem dezice de prefixul "extra". Deci, laminatul King Size este extrarezistent fiindcă este folosită placă de bază cu grosimea de 12 mm; clasa superioară de rezistenţă la ştergere - oferă o garanţie de păstrare a calităţii laminatului mulţi ani la rînd; extraunical - podelele sunt prezentate în trei structuri, care ideal transmit desenul lemnului, lumina şi strălucirea în 3D, care vă oferă senzaţii incredibile; cumpărătorul va fi frapat de lungimea plăcii care este de 1845 mm, în comparaţie cu lungimea obişnuită a plăcilor de 1380 mm. Aceste pardoseli vor accentua individualitatea şi vor oferi plăcere pentru mai mulţi anii. Ele pot fi instalate atît în zone rezidenţiale cît şi comerciale cu trafic înalt. 
 
Clasificare: clasa 23, 33/AC5
Faţeta: faţetă pe 4 părţi, V - circumferenţială accentuează caracterul special al plăcilor.
Suprafaţă texturii: linii sincrone ER/ lemn mat MO/ heliocrom sincron CP
Grosimea: 12 mm 

Platinum Flooring. Promo.
Prin această colecţie, Kronopol oferă cumpărătorului varianta econom pentru aranjarea parchetului laminat. Deşi grosimea panoului laminatului este de 6 mm  podele îşi păstrează toate caracteristicile calitative. Colecţia are un strat superior durabil, şi face parte  din clasa 31 de rezistenţă, culori calde în nuanţe naturale de lemn şi este o soluţie optimală pentru orice casă.
 


Clasificare: clasa 23, 31/AC3
Faţeta: fără faţetă 
Suprafaţă texturii: structura lemnului WG
Grosimea: 6 mm 


Platinum Flooring. Perfect Power. 
Această colecţie de parchet laminat este prezentată prin nobleţea nuanţelor de stejar. Pardoselile se încadrează în orice casă şi se aplică în proiectarea diferitor stiluri. Laminatul poate juca la contrast cu mobilierul şi decorul sporind astfel stilul ales.
 
Clasificare: clasa 23, 32/AC4
Faţeta: fără faţetă 
Suprafaţă texturii: structura lemnului cu luciu WP
Grosimea: 8 mm 

 

Panouri OSB Kronopol.Panourile OSB fabricate de Kronopol, sunt produse pe bandă rulantă specială de pres de tip ContiRoll, prin plasarea talaşului în straturi şi apoi lipire impermeabilă a acestuia cu răşină, după care plăcile se presează la temperatură înalta. Ca materia prima este folosit lemnul de răşinoase de calitate. Aceste plăci sunt ecologice, rezistente la deformarea de diferite tipuri, ceea ce este un avantaj faţă de placaj şi lemn. Panourile OSB Kronopol sunt produse de diferite grosimi: de la 6 pînă la 15 mm, utilizate pe larg în industria de construcţie şi mobilier. 

Panouri MDF Kronopol.
Panourile de pereţi MDF de la Kronopol - o soluţie modernă pentru decorarea interiorului. Acestea sunt uşoare, rezistente la deteriorare, disponibile într-o varietate largă de decoruri şi sunt ecologice. Aceste panouri Kronopol sunt produs pe baza de MDF acoperite cu peliculă decorativă de diferite culori şi modele. Pot fi aplicate nu numai pe pereţi, dar şi pe pod. Aceste panouri îmbunătăţesc izolarea termică şi acustică în încăperi. Una din caracteristici şi avantaje este că înainte de aplicarea panourilor nu este necesar pregătirea specială a pereţilor. Acestea pot fi plasate chiar pe pereţii fără ipsos. Există şi contraindicaţii, panourile din  MDF nu pot fi folosite în încăperile cu umiditate ridicată (băi, saune). Panouri Kronopol sunt fabricate folosind tehnologii avansate pentru a satisface toate cerinţele de securitate, ele au un colorit  bogate. 


 
 Log-in clienți

Login:

Parola:

Restabileşte codul

E-mail d-stra

Cod de verificare:

captcha
Log-in clienți