Filosofia Dungilor…

Filosofia Dungilor…

03.09.2014


O bandă albă,apoi neagră –  „Classicul este prea obișnuit „ ați spune D-voastră. Dar există de  fapt o paletă întreagă de culori  în combinația dungilor. Cu ajutorul tapetelor sau panouri decorative încaperea poate fi decoratâ 
într-un mod foarte interesant și modern. Interierul care include și dungi în combinație  cu culoarea aleasă poate să spună foarte multe despre stăpînul său.Dungile au un set de simboluri și unul,cel mai important este  „protecția”. Oare nu aceasta dorim sa oferim noi celor apropiați și mai ales copiilor?



Dungile reprezintă dăruirea, onestitatea și lealitatea. Dungile  mai subțiri, în subconștient, demonstrează ordinea.

 
Nu e de mirare că interierele spațiilor comerciale și medicale sunt decorate de obicei în dungi,aceasta demonstrîd oridinea.



Dungile orizontale vorbesc despre mediul calm și stabil.



Să combine interierul cu elemente în dungi nu are curajul oricare. Dar o așa încercare poate fi destul înteresantă,doar există  o mulțime de varinate.

 
Monotonia și plictiseala poate fi ștearsă peste noapte dacă adăugați și niște dungi. Un pat tapițat cu niște dungi colorate va deveni locul preferat pentru odihnă.



Sunt admise alternanțe a locurilor de baza după metoda : un element de același ton + un element în dungi.



Proprietarii care dispun de niște perdele în dungi i se recomnadă să mai adauge un obiect care are exact aceleași dungi pentru a face interierul mult mai armonios.

Pentru a evita  supraîncărcarea,aceste detalii se recomandă a fi folosite pe pereții care sunt într-un ton.

Pe lîngă aceste elemente de decor sunt larg răspîndite și tapetele în dungi.

Astfel de tapete  vor arăta perfect în orice încăpere și foarte convenabil este faptul că există o mulțime de combinații.






Și cel mai important este faptul că într-un interier cu un astfel de design puteți de sinestătător sa îl decorați cu diferite obiecte alegînd culorile corespunzătoare : cosînd pături,perne și cuverturi pentru mobilier și multe altele.



Și cum vă exprimați D-voastră?