Strălucirea de smarald a interiorului Dumneavoastră

Strălucirea de smarald a interiorului Dumneavoastră

13.01.2015


Emerald este culoarea luminilor verzi. Fiecare dintre noi, probabil, iși imaginează aceasta frumusețe. Este știut faptul că oamenii văd și interpretează  culorile diferit. În acest sens, în 1963 a fost creat Institutul de Culori  Lawrence Pantone. El standardizează nuantele culorilor, reflectînd toată munca itr-o carte de circuit numită Pantone Matching System.


La fel și culoarea de smarald are propriul standard, iar în anul 2013 a fost numită de organizația Pantone - culoarea anului.



Culoarea de smarald simbolizează  viață, armonie și pace. Nu e de miraredesigneri utilizează extensiv acestă nuanță în lucrările lor.

Dar trebuie să ținem cont smaraldul  în design trebuie de folosit cu prudență, făcînd combinări cu culorile albe și  pastelate.




Asta este valabil dacă nu doriți să folosiți smaraldul ca o culoare de bază in interiorul biroului Dumneavoastră.



Emeraldul nu distrage atenția cu o luminozitate excesivă. Încă din cele mai vechi timpuri se crede că o culoare smarald ajută la concentrarea asupra lucrurilor esențiale, la obținerea rezultatului dorit și a premiul pentru o treabă bine făcută.

Emerald este utilizat pe scară largă în decorarea peretilor, podelelor de la baie, iar la bucătărie poate fi realizat un mozaic de bun gust.



Tapetele in Moldova și panourile foto de perete de nuanțe smarald vor da senzația de lux nu doar unui hol spatios, dar și celorlalte odăi din locuința Dumneavoastră.



Laminatul de culorile arborilori va crea o armonie perfectă  cu nuante de smarald ale pereților.

Puteți vopsi plintele de plafon intr-o nuanță de smarald, care fără îndoială va accentua arhitectura și va sublinia clar senzația de mult spațiu.


Și bineînțeles, tot felul de elemente decorative de nuanțe smarald nu vor fi de prisos.


La fel de importanta in interiore de culoarea deosebita este illuninatie. Lustre potrivite vor spori dramatic effectul creat.