Despre întinderea azurie a interiorului...

Despre întinderea azurie a interiorului...

15.09.2014


"Prima nuanță de albastru - cerul azuriu..." I.Itten

Fiți de-acord, că azuriul mereu vă aduce aminte de o zi însorită de vară, de o plajă fină, de zîmbetul celor dragi, dragoste, liniște și ușurință. Și aceast lucru este in ciuda faptului că aparține gamei reci de culori.

 
Și totuși, azuriul este ales de obicei de persoanele romantice.



Culoarea azurie de fapt,este înteleasă diferit, dar printre atriștii profesioniști aceasta culoare are o denumire standardă "albastru de Prusia".
 
Culoarea azurie de obicei se accentuază în contrast cu albul. Dar cu toate acestea, nu există nici o limită. Combinațiile care vor avea succes sînt: azuriu cu nuanțe pastelate, vedre, roșu, gri chiar și galben.

 
În decorul interierului sunt binevenite perdele, covoare, candelabre, tablori și multe alte elemente.
 

Ca accent principal al materialului poate fi folosit mozaic, tapet, picturi murale, materiale decorative de polipropilenă și chiar podele laminat.

Dormitorul, decorat în nuanțe azurii, va deveni o zonă de liniște, dragoste și o recreere de la lucrurile care cu citeva minute în urmă vă deranjau.

 
Camera de zi în azuriu, fără îndoială, cea mai bună soluție posibilă pentru pesoanele care duc un mod activ de viață și care nu au răbdare să ajungă acasă pentru cîteva momente de liniște și singurătate.

 
Camera pentru copii, sala pentru mese și baie - zone nu mai puțin favorizate și adecvate pentru decor în culoarea azurie.
 

În ceea ce privește birourile -  aceasa culoare sporește eficiența, dorința de a realiza și te aruncă într-o atmosferă de prietenie.

 
Calm - așa se caracterizează timpul în încăpere unde principalul accent este nuanța azurie.