Grinzi rustice? - Simplu!

Grinzi rustice? - Simplu!

26.08.2014


Grinzile rustice, ca element de decor pot fi atribuite la lista foarte extinsa de stiluri direcționale: clasic, victorian, design high-tech al camerei, sau chiar loft.


Grinzile pot fi din lemn sau polipropilenă. Ultimile au mai multe avantaje. Construcția de grinzi rustice din polipropilena este foarte uşoară ca greutate şi se instalează simplu - este suficient ca elementul să fie montat pe lipici. Aceste grinzi au o structură în formă de U, şi pot ascunde în interior diferite elemente de comunicaţii, ţevi, în ele pot fi montate corpuri de iluminare.


Grinzile rustice din polipropilena pot fi vopsite în orice culoare. Totul depinde de design și preferințele Dumneavoastră.


De regulă, pe lîngă astfel de grinzi, producătorii propun cherestea şi console, care sunt adesea folosite în combinație pentru a finaliza construcţia.Grinzile de culoare închisă se combină perfect cu pereţi şi tavane de culoare deschisă.


Atractiv este şi faptul că grinzile rustice pot fi folosite în crearea decorurilor pe tavan.


Dacă aveţi în încapere vreun şemineu, puteţi folosi cu succes ăn design acest element decorativ.


Încăperea va arăta mult mai atractiv dacă adăugăm în interier grinzi colorate în culori dominante.


Nu există nici o limitare. Chiar baia poate fi transformată cu ajutorul unor astfel de elemente decorative.


Dacă ar fi să vorbim despre terase şi pridvoare...


Tot mai mare popularitate o capătă apartamentele de tip mansardă care au în design aceste elemente decorative.


Acestea arata foarte armonios, pictate în ton cu  pardoseală.


Delimitarea încăperii pe zone de asemenea poate fi efectuată cu ajutorul grinzilor rustice.Acum v-aţi convins că folosirea grinzilor rustice în interiorul Dumneavoastră este un mare pas spre efectul dorit. A rămas doar să daţi frîu liber imaginaţiei.