Lumînări decorative în interier..

Lumînări decorative în interier..

03.09.2014


Aliis inserviendo ipse consumor – “Luminînd altora, ard eu”
 
Ne dăm seama că vom vorbi despre lumînări și simbolul lor în încăperi.
Trei puteri într-un singur obiect: lumină, viață și spiritualiate.
 

Cîte emoții poate trezi o lumînare aprinsă și sunetul ei arzînd.Fără îndoială.totul în jur capătă o liniște fermecătoare,ușurință și confort.

 

Prin urmare,lumînările acționează ca un element special și neînlocuit în designul interior de la classic pină la stilul modern și chiar amestecul lor.



Zonele preferate - sigur că sunt sala pentru oaspeți și bucătăria.



Baia și dormitorul nu sunt o excepție.



Lumînările sunt folosite destul de îndrăzneț.Dacă aveți un șemineu artificial atunci îl puteți decora cu cîteva lumînări completînd spațiul cu nișele formate.



De asemenea ele pot fi plasate pe diferite suprafețe,chiar și pe podea.Nu trebuie să vă îngrijorați că picăturile de ceară vor deteriora podeaua.Parchetul laminat contemporan are o suprafață solidă acoperită cu un strat de protecție și datorită acestu fapt picăturile de ceară pot fi ușor îndepărtate.



Unele modele-suporturi pentru lumînări vă permit să decorați chiar și locuința pe din afara.Orice terasă va primi statutul de “Cea mai romantică și plină de viață" – trebuie doar să aprinzi fitilul.



Ambundența de astăzi a lumîărilor decorative permite liber alegerea lor în ton cu designul interierului.



Culoarea lumînărilor poate fi exact ca acea a tapetelor in Chisinau sau a desenului de pe ele,ceia ce le face sa fie un element cu stil in design.



Foarte popular este includerea lumînărilor artificiale chiar și la decorarea diverselor evenimente sau banchete.Ele se vor fuziona armonios în orice aranjare a mesei.



Chiar și lumina unei singure lumînări,căldura  care o elimină, te poate purta departe pe val unde grijile și necazurile nu au loc,unde ramîn doar amintirile frumoase și planurile grandioase pentru un nou început.