Stilul Eco sau stilul naturel sau "verde"...oricum!

Stilul Eco sau stilul naturel sau "verde"...oricum!

15.09.2014
Problema conservării resurselor, ciudat, dar a dat naștere unui stil naturel sau mai popular stilul eco.



Astăzi tendința de a fi "verde" cîștigă din ce in ce mai mult impuls.

Stilul Eco implică cea mai rațională metodă de amenajare a unei încăperi (în termeni de conservare a resurselor). Se are în vedere utilizarea de panouri solare și alte dispozitive de economisire a energiei,atitudine responsabilă în folosirea rămășițelor, alegerea materialelor ecologice-curate pentru design interior și reducerea minimă a componentelor din plastic și deșeuri matelice.



Se acordă prioritate materialelor naturale: piatra naturală, pluta, bambus, trestia de zahăr, daca tapet, se preferă cel din hîrtie.



Beneficiile tapetelor ecologice-curate este și faptul că desenul lor poate mima o varietate de materiale naturale: piatră, lemn, stuf și altele asemănatoare.



Atmosfera de unitate cu natura va ajuta la crearea tapetelor cu picturi murale.



Trestia de zahăr și bambusul pot fi folosite ca partiții și chiar și pentru tavan.



Corkul este cel mai bun,dar nu cel mai exclusiv material pentru stilul naturel. Parchetul laminat poate undeva și pierde, dar la fel respectă toate reglementările și standardele mediului.

Corkul și parketul laminat pot fi folosite nu doar pentru podea, dar de asemenea ca și partiție pentru pereți.



Totul depinde doar de imaginația Dumneavoastră și a designerului. În aceeași companie se adaugă și panourile gata de perete din pluta și laminat.



Mozaicul din sticla, piatră, bambus și nucă de cocos este un material unic pentru design. Cu el se poate de decorat podeaua, tavanul, pereții cît pe deplin atît și pe zone.



Stilul Eco (naturel) mai întîi de toate este o introducere liberă a "verdelui" în viața de zi cu zi. De aceea acest stil nu are limite, chiar de locuiți într-un apartament sau mansardă.



La fel pentru Dumneavoastră sînt prezentate și colecții minunate de parket laminat in Chisinau, Moldova, care se va potrivi armonios cu orice tip de interior.