Foto Panouri - jocul combinărilor

Foto Panouri - jocul combinărilor

27.05.2015

In Designul modern este tot mai mult simțită popularitatea în creștere a decorării pereților cu ajutorul panourilor foto.



Acea decorare poate conține atît un singur ornament, o abstractizare, cît și un scenariu întreg, devenind astfel ca un obiect complex de design.



Luând în considerare cerințele speciale ale clientului, panourile foto pot fi fabricate în dimensiunea solicitată, dar calitatea imaginii rămînînd neschimbată.



Folosind o varietate de tehnologii se pot obține diferite suprafețe de panouri foto, simulând obiecte din piele naturală, ipsos, velur și altele. Prin urmare, panoul  foto devine o soluție foarte flexibilă  pentru designul D-stră.



Baza utilizată pentru imprimarea panourilor foto  este mai densă și mai durabilă decât a fototapetelor convenționale, devenind astfel un produs unic de calitate superioară, cu o mulțime de caracteristici estetice.



Producătorii de panouri foto  oferă o întreagă gamă de soluții care simplifică sarcina de selecție de texturi și stabilește starea de spirit a interiorului D-stră.