Plita OSB - accentul principal în interier

Plita OSB - accentul principal în interier

05.10.2014


OSB este adesea perceput ca un material pentru construcții ușoare, temporare sau a stratului intermediar (de exemplu: structura de podea). Plita OSB nu respinge lacul, vopselele, sau grundurile. Ea poate fi acoperită cu tapet sau tencuială.
 

De asemenea plita OSB este un produs ecologic, format din suprapunerea haotico-estetică a așchiilor de lemn rasinoase, rezistent la diferite tipuri de deformare.



Plita OSB merită să fie la vedere și chiar să devină elementul principal în designul încăperii.

 
Plita OSB este rezistentă la umiditate, de aceea poate fi folosită chiar și în baie.

 

Pentru a micșora senzația de prea mult lemn în interior,o parte a peretelui poate fi acoperită cu faianță, care ușor se lipește pe suprafața plitei OSB.

 
Cu astfel de plăci puteți da frîu liber imaginației, puteți evidenția anumite zone din mobilier, puteți construi piste, paravane și orice  vă vine prin minte.

 
Dacă doriți să schimbați culoarea plitei OSB - alegeți culoarea dorită și spor la treabă!



Vă gîndiți la o nouă zonă comercială sau doriți să o reînoiți pe cea care o aveți deja? – Plita OSB și aici vă este un asistent de încredere.

 
Podul, pereții, chiar și podeaua din acest material acoperit cu lac vă vor bucura de-a lungul multor ani.
 

Prețul relativ mic a plitei OSB vă va permite să economisiți bani pentru alte necesități la fel de importante pentru locuința sau biroul D-stră ( uși de interior,  elemente decorative, etc. - lucruri pe care de asemenea le puteți cumpăra in magazinul nostru).