(0)
(0)
Меню

Pereți inegali?Cabana?Dorești sa fie totul perfect? - Panouri MDF!

4 mai 2014

Vă întrebați: Ce să fac cu pereții inegali sau pentru ce aș lipi tapete pe pereții de la balcon? Dar cum rămîne cu cabana?Ce să folosesc pentru  decorarea pereților și totodata să nu cheltui prea mulți bani pentru îndreptarea lor?Cum de făcut ca totul într-un final să iasă estetic și pe lungă durată?

Nu-i așa?

Răspunsul este simplu- Panourile de perete din MDF,cunoscute în popor sub numele de "lambriu".Aceste panouri se vor combina perfect în orice incăpere,dar adesea ele se montează pe balcoane,cabane,pe coridoare,în zonele unde pereții sunt inegali.Instalarea MDF nu presupune careva lucrări de pregătire a peretelui. Nu este neaparat să dezlipiți tapetele sau să cojiți vopseaua de pe pereți. Tot ceea ce este necesar pentru instalare este un cadru (din lemn sau metalic) pe care apoi pot fi montate panourile. Instrucțiunile sunt întotdeauna atașat la panourile. Un nou strat de MDF arata perfect, în ciuda faptului că sub acesta  se ascunde un perete inegal.

 


Folosind MDF,ve-ți avea nu numai pereți netezi, dar, în același timp,aceștia vor spori izolarea acustică și termică. Un alt avantaj este posibilitatea de a combina metodele de instalare: vertical, orizontal sau chiar în diagonală. Dacă va fi necesar, acestea pot fi ușor demontate și reutilizate în scopul propus. Utilizarea accesoriilor vor  completa aspectul.În locurile unde peretele este adiacent la tavan, se folosesc file - un fel de muluri decorative. 

Articole asemănătoare

Log-in clienți

Login:

Parola:

Restabileşte codul

E-mail d-stra

Cod de verificare:

captcha
Log-in clienți