Gresia pentru terase și aplicarea acesteia

Gresia pentru terase și aplicarea acesteia

10.12.2014


V-ați gîndit vreodată cît de universală este gresia pentru terasă?


Denumirea pare să cuprindă un segment îngust pentru utilizarea sa, însă gresia pentru terase se aplică larg în construcție pentru podeaua de bucatarie, pridvoare, balcoane, băi si chiar saune.


Această gresie se folosește adesea pentru cărărușe în grădini, ea se fixează pe pămîntul deja bătătorit.


Gresia pentru terasă este o alternativă perfectă pentru gresia de trotuar, mai ales cînd vine vorba de amenajarea piscinelor. Este de o placere sa mergi desculț pe gresia pentru terasă, deoarece ea nu se încălzește atît de tare, chiar dacă este expusă excesiv razelor solare.

Un beneficiu suplimentar al gresiei pentru terasă este rezistența la umiditate, iar decalajul dintre lamele ajută podeaua să respire, prevenind apariția procesului de putrefacție.


Dacă ar fi să examinăm construcția gresiei pentru terasă, observăm că partea de jos este formată dintr-o carcasă solidă din plastic, care este un strat intermediar de protecție și balansare între placa de bază și substrat.


Acestă carcasă este concepută pentru a ascunde suprafața nu foarte netedă, iar clipsele sunt niște lăcăți puternice la asamblarea  plăcuțelor. Montarea gresiei pentru terasă este foarte simplă și poate fi efectuată de orice persoană, chiar și fără pregătire profesională. Designul special de asemenea  permite să vă jucați cu modelarea desenului în timpul instalării.



Dacă suprafața nu este destul de netedă pentru montarea gresiei pentru terasă, vă sugerăm să o montați pe o bază reglabilă, care poate fi procurată in orice magazin de specialitate.